Zielspiratie voor jou!

Vreugdevol leven vanuit buikbrein en hartsbewustzijn
Vraag hier direct je Luistersessie aan

Hey, wat leuk dat hier bent! 

Jij en ik leven in een bijzondere tijd op aarde. Mega shifts en transformaties voltrekken zich doorlopend. Weven een nieuw lichtnetwerk rond de aarde. En ook wij worden opnieuw bedraad. DNA activeringen en hercoderingen.  Alles wat nog 3D is brokkelt zienderogen uit het leven weg. En dat dat niet geheel zonder slag of stoot gaat is evident. We leven in 4D en zijn hard op weg naar en in 5D. Deze transformatie gaat door. Het is aan jezelf of je mee gaat of blijft hangen in ’t oude. 

Leven en issues oplossen vanuit je hoofd geleid is iets wat niet meer – zo goed – werkt, want dat behoort tot de oude 3D energie. Kijk maar naar de struggelingen en herhalingen in je eigen leven. Oplossingen en antwoorden vind je niet in dezelfde bewustszijnlaag als dat ze zijn gecreëerd. Wil je dieper inzicht, doorbraken, groei, vreugdevoller leven als je authentieke zelf? Dan is het tijd het anders aan te pakken.  Dat doe ik ook. En gaandeweg borrelt inspiratie uit mijn ziel omhoog: zielspiratie, wat ik graag met je deel.

Bewustzijnsverruiming is het sleutelwoord. 

Ratio staat namenlijk niet meer aan het roer, dat is je buikbrein in nauwe samenwerking met je hartsbewustzijn. Je buikbrein is verbonden met Bron. Naakte zuiverheid is daar te vinden. Scary sh*t soms hoor om mijzelf daarmee te verbinden. Zo leven, creëren, relateren, in liefde voor jeZelf, is echt andere koek. En wanneer ik een stap heb gezet, grijp ik toch al snel naar een volgend koekje. Want blijven hangen in oude, herhalende verhalen, die schuren, pijn doen, mij klein en verre van vreugdevolle vervulling houden, smaakt mij toch vele malen minder. 

Hiernaast vind je een korte visualisatie waarin je ervaart wat het gevoelsverschil is tussen antwoorden vinden in je hoofd, je hart, of je buik. Dat het je mag inspireren ermee te spelen in je leven van alledag.

Buikbaby Berichtje

Speciaal voor de lezeressen van het online magazine YIPPIE! waar het artikel en aanbieding van Sprankelhart in staat.

Hoera!

Jullie kindje is onderweg. Een wonder dat leven heet. In deze prachtige, kwetsbare, intieme en overweldigende periode rondom je zwangerschap, geboorte en eerste periode, wil je enkel datgene wat puur en natuurlijk is. Voor jezelf én voor je kindje. Zodat jullie in diepe verbinding naar jullie magische ontmoeting toe kunnen leven. Jullie Geboortereis in eigen ritme kunnen maken.  En de kraamperiode voor beiden een zachte landing is.  Kiezen voor Dalalou is dan ook de meest logische keuze op aarde.

Heb je één van de Dalalou pakketten aangeschaft met daarin mijn gift van Sprankelhart? Of het Magazine Yippie gelezen met Sprankelhart er in? Klik dan op de button hieronder. Voor meer informatie én aanvragen van je BuikBaby Berichtje.

Bewuste Zachte Ademsessie met een Adoula

Een Adoula, is als een ‘spiritueel vroedvrouw’. In verbinding met jou, je geboortepartner en de lichtwereld, begeleid ik jullie in het verbinding maken met het zielskind van jullie keuze. Wanneer jullie de verbinding met elkaar hebben gemaakt, gaan wij verder op reis. Onderweg naar elkaar, naar aarde, via jullie unieke geboorte.

In de Adoula begeleiding staat de “Conscious Sacred Breath” centraal. Elk trimester een andere. Hieronder kun je een Bewuste Ademsessie beluisteren ter inspiratie. Want elke ademsessie is uniek en afgestemd op jullie. 

Ik nodig je uit er heerlijk voor te gaan zitten of liggen. Een kleine 10 minuten voor jezelf. Mooie reis!

Gratis proeven van wat het jou kan brengen? Dat kan!

Contactgegevens

Sprankelhart, conscious embodiment

KvK 64810690 – BTW 182050543B.01 – NIBIG Regnr. 528238

carola@sprankelhart.com

 

Facebook Posts

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException