Relaxt Bevallen Vanuit Regie

“Jou en je kind in (diepere) verbinding brengen.  Jullie naar elkaar toe begeleiden, zodat jullie je gedroomde leven beleven. Dat is voor mij één van de meest dankbare en vervullende taken. Als spiritueel vroedvrouw met  mijn voeten stevig in de klei

RBVR

RBVR, wattus?! Relaxt Bevallen Vanuit Regie. Een 4-weeks zwangerschapsprogramma voor jou en je partner. Of dit nu de vader, mede-moeder, vriendin of doula is.  Voor als jij vol in je kracht jouw gewenste gevoelsbeleving wilt ervaren. Ook als het anders loopt dan gedacht. Omdat jij weet precies wat je wilt, wat je mogelijkheden zijn en hoe te navigeren binnen die ruimte. Door dit van te voren in kaart te brengen, kun jij in vertrouwen en rust diep la-la-land inzakken. Want, jij, je partner en geboorteteam hebben alles gecoverd.

“Beleef jullie Geboortereis in Verbinding, Vreugde en Vertrouwen”

Wil je op de hoogte worden gehouden? Klik dan op deze banner. En nieuws verschijnt vanzelf in je mailbox. 

Beleef je gedroomde rbvr reis

Je kunt dit RBVR 4-weekse zwangerschapsprogramma los boeken. Voor als je lekker pragmatisch bewust wilt voorbereiden op de geboorte en de periode daarna. Dan heb je de basis uitmuntend staan. 

En je kunt het kiezen als onderdeel van één van de Bewuste Geboortereizen of Adoula Reis. Heb je in een keer een totaalpakket te pakken! Wat gaat dat creëren voor jou en je lieve buikbaby?  Alleen nog een topper van een verloskundige en kraamverzorgster regelen. Dan ben jij van praktisch tot energetisch helemaal voorbereid.

Jij kiest voor het RBVR programma als:

  • Je heel helder wilt hebben wat je wel en niet wilt rondom de geboorte, het 4de trimester en de 1ste 1000 dagen, inclusief je unieke geboorteplan
  • Je wilt weten wat je rechten en mogelijkheden zijn; ook op de werkvloer en in het ziekenhuis
  • Je de meest optimaal werkende ademhalings-, relaxtechnieken en helpende mindset eigen wilt maken
  • Je je eigen stressfactoren wilt leren herkennen én hoe je daar mee kunt dealen zodat het ten goede komt aan jou en je baby; voor de rest van je leven
  • Je graag zelf/samen aan de slag gaat met de aangereikte informatie. Want, jij maakt je leven zelf i.p.v. dat je het ondergaat.
  • Je wilt weten hoe de fysiologie van de geboorte gaat. Of te wel, een natuurlijke bevalling. En ja, daarin gaat het natuurlijk ook over weeën, hormonen en fases. 

In de basis ben ik toegewijd Adoula (spiritueel vroedvrouw). Dus, als je voor het RBVR programma kiest, ontvang je als extra aanvullende / verdiepende informatie over het energetische aspect van je zwangerschap en de reis van je kindje naar de liefdevolle armen van jou en je partner.  Je hoeft hiervoor niet ruim bekend te zijn met de energetische wereld. Omdat jij al kiest zo bewust om te gaan met je kindje en zwangerschap, weet ik dat een open nieuwsgierige instelling prima is. 

Zodat jij  aan het einde van het programma

  • Een shift hebt gemaakt.  In je mindset. En dat daardoor zorgen die je aan het begin had, zijn verkleind en mogelijk zelfs verdwenen. 
  • Stevig staat. Autonomie en zelfbeschikking ervarend. Goed gebed in je lichaam. Stevig met je voeten op aarde. En met een open buik en hart, in verbinding met jezelf, je baby en je geboorteteam.
  • Je je gewenste gevoelsbeleving altijd in het oog houdt; je geboorteteam hierop toeziet én je flexibel mee kunt bewegen in wat zich aandient
  • Vanuit innerlijke afstemming en regie, jouw magische geboortetransitie in Verbinding, Vreugde en Vertrouwen beleeft.

Ja, ik kies RBVR Lós

Wauw, gefeliciteerd met deze bewuste keuze! Hier gaan jij en je kindje voor de rest van je leven de vruchten van plukken. Grootse effecten starten met kleine stappen. In JUNI kun je al meedoen!

 

Ja, RBVR is deel van mijn geboortereis

Wat leuk! Klik op de knop om naar de Geboortereis pagina te gaan. Kies daar je basisreis uit. Meld je daar aan en vermeldt dat RBVR toevoegt.

 

 “Geboorte geven aan je kind en daardoor zelf geboren worden in jullie unieke ritme, is het meest natuurlijke proces op aarde. Waarin de samensmelting van energie en vorm tot de meest magische gebeurtenis leidt. Nieuw Leven!” 

Niet tegen het systeem; wel samen met

De intentie van het RBVR zwangerschapsprogramma is om de vrouw te empoweren. Van binnenuit! Primair in verbinding met je grotere wijsheid, je lichaam en baby. En van daaruit met je geboortepartner, geboorteteam en eventuele andere zorgverleners.  Want, in een steeds verder medicaliserend geboortelandschap is het van groot belang voor jou en je kindje dat jij je mannetje staat in de voorbereiding. Juist, zodat jij veilig voelend en in vertrouwen kunt openen en leven kunt geven wanneer het geboortemoment daar is. Omdat je dan de volle ruimte kunt geven aan je vrouw-zijn, aan jouw creatiekracht. Mooi hè, hoe het mannelijke en vrouwelijk zo met elkaar samenwerkt in evenwichtige balans. 

Samen geven wij een positieve impuls aan de wereld van geboorte. Waar jouw baby’tje in jullie natuurlijk ritme, bewust, liefdevol en in verbinding op aarde landt.

En brengen we de natuur terug in de meest magische, natuurlijke en transformatierijke ervaring die een mens kan beleven. Nieuw Leven! 

Live & Online

Vanaf 13 weken zwangerschap ben je van harte welkom. De locatie zal in Naaldwijk zijn.  Woon je ver weg, of kun je anderszins niet aan het live programma deelnemen, dan is er ook de optie voor online. Geef dit aan bij je aanmelding zodat we dit kunnen overleggen.

Ja, ik kies RBVR Lós

Wauw, gefeliciteerd met deze bewuste keuze! Hier gaan jij en je kindje voor de rest van je leven de vruchten van plukken. Grootse effecten starten met kleine stappen. 

 

Ja, RBVR is deel van mijn geboortereis

Wat leuk! Klik op de knop om naar de Geboortereis pagina te gaan. Kies daar je basisreis uit. Meld je daar aan en vermeld dat RBVR toevoegt.

 

Geboorte geven..

Het is de grootste levensinitiatie die je als vrouw kunt maken. Heling, transformatie, nog meer jezelf ont-dekken en jezelf worden, van meisje naar vrouw gaan. Dat en meer kan zich aandienen in deze magische reis. Dit verdient jouw bewuste keuzes. En jij kiest dit ook. Want, je weet dat hoe jij er in staat en ermee omgaat, van invloed is op de blauwdruk van je kindje. Mede door liefdevolle bewuste keuzes, geef jij je kindje de optimaal mogelijke start.  

En jij verdient het om geboorte te geven in jouw natuurlijke ritme en op jouw manier. Je vrij, veilig en verbonden voelend. Krachtig en bewust, in je ‘ja’ en je ‘nee’.  Want, jij weet je gelijkwaardig aan alle mensen die bij jouw baring aanwezig zijn. Zonder en mét witte jas. Dit maakt dat je durft te kiezen voor jezelf, voor jullie gewenste geboorte-ervaring. Terwijl je toch in open verbinding blijft. En, volledig geïnformeerd, kunt meeveren wanneer nodig.

Als laatste, lieve vrouw. Mag ik je vertellen dat elke cel in jouw lichaam de wijsheid heeft hoe te baren, in flow, met je kindje. Je krachtig, soepel, intuïtief en een super creator bent. En dat Geboorte geven als een ceremonie mag zijn. Waar alle geboortebegeleiders jou en je proces respecteren en eren.

Op jullie optimale zachte, liefdevolle en verbonden start! 

Ja, ik kies RBVR Lós

Wauw, gefeliciteerd met deze bewuste keuze! Hier gaan jij en je kindje voor de rest van je leven de vruchten van plukken. Grootse effecten starten met kleine stappen.  Je investering in jullie optimale start is 339,-.  

Ja, RBVR is deel van mijn geboortereis

Wat leuk! Klik op de knop om naar de Geboortereis pagina te gaan. Kies daar je basisreis uit. Meld je daar aan en vermeld dat RBVR toevoegt. Je ontvangt een korting  omdat het deel is van je reis. 

Partners

Petit&Jolie Natural Babycare

Dalalou Natuurlijk

Pure Heart Kristallen

Moeder Aarde Natuurlijk Kraampakket