Creëer je gewenste realiteit

 

 

Zachtkrachtig leven, vanuit buikbrein en hartsbewustzijn

 

 

 

Mijn wereldvisie

Ik zie kinderen stralen, Als kleine lichtpilaren, vol verbonden met het grote veld, brengen zij licht en liefde op aarde. Omdat zij mogen en kunnen zijn wie zij in essentie zijn. De lichtkinderen die ons laten ervaren hoe te navigeren op de wijsheid van ons hart. Ik zie bewuste mama’s en papa’s die het leven vanuit het hoofd hebben durven en kunnen loslaten. Die vol vertrouwen op de innerlijke leiding die spreekt via hun hart. Die krachtig in hun eigenheid staan en in gelijkwaardige liefdevolle verbinding met kind ontvangen en begeleiden. Ver van ons vandaan? Met één stap van overgave en vertrouwen breng jij het naar je nu.

Mijn bijdrage

Als levensgids en ambassadeur voor lichtkinderen schijn ik licht op jouw pad en wijs je de stappen die je mag maken. Zodat je al je oude en ballast los kan laten. En je bewuste verbinding met het hoogste in jezelf kan vinden. Enkel nog keuzes maken vanuit liefde, ongeacht wie of wat. Jouw licht diep in je lijf kunnen halen. En stralen als een ster, zachtkrachtig vanuit jouw eigenheid. Zodat jij, navigerend op je hart, jouw gewenste leven creëert.  En de wereld een beetje lichter maakt door simpelweg jouw licht te stralen. Mijn missie is mijn bijdrage aan jou en daarmee aan de nieuwe aarde. Jouw weg, de thema’s die nu bij jou spelen en hoe je daarvan los kunt komen, loop ik ook. Natuurlijk is jouw leven uniek. In essentie ervaar ik waar je doorheen gaat en wat erbij komt kijken om deze shift te maken. Je mag er dan ook op vertrouwen dat ik liefdevol naast je meeloop. Totdat je zachtkrachtig vanuit je eigenheid liefdevol kan stralen.  Verbonden met het grote veld van liefde ben je als een vruchtbare bodem voor de nieuwe kinderen om naar de aarde te komen. Naar jou, als het je verlangen is, te ontvangen en te begeleiden. Ik heb als hun ambassadeur dankbaar de taak op mij genomen om de weg voor te bereiden voor hen om naar de aarde te kunnen komen en hen te ondersteunen in hun uitdagingen hier, groot en klein.

Wil je graag jouw gedroomde leven instappen?

Hiermee hang ik voor jou de lantaarntjes langs je pad op

Zachtkracht

Ik gun het mijzelf en mijn kind om stralend en vol vertrouwen naar elkaar met elkaar te lopen op ons levenspad. In vrijheid liefdevol verbonden. Want ons leven is mooi genoeg om alles eruit te halen wat er in zit.

Hmm, met jou wil ik wel verkennen of aan de slag.

Proeven  van wat het jou kan brengen? Dat kan!