“Bewust Bezield Leven door boodschappen van jouw ongeziene delen en uit de lichtwereld aan je dagelijkse ik.

Lichtbrieven

Lichtbrieven. Wat is dat?

Licht = informatie. Jouw ziel is licht. In wezen is alles Licht in Verbinding. Lichtbrieven zijn niet enkel afkomstig van je ziel. Ook je ongeziene delen, je gids, je buikbaby of je lichaam kunnen aan het woord komen bijvoorbeeld. Het is maar net wat er op de voorgrond komt in relatie tot jouw vraag.

Natuurlijk staat het je vrij bij mij aan te geven als je bijvoorbeeld specifiek van je hoger zelf licht wilt ontvangen. Zo’n groter perspectief of juist een hele specifieke kan heel verhelderend en bevrijdend werken. Wat de boodschap ook is, het altijd vanuit én in Liefde. Want al jouw aspecten en begeleiders zijn er vóór jou. Daar kun je in vertrouwen. Van existentiële vragen tot liefdesbetogen en alles er tussenin. 

Lichtbrieven zijn hoe dan ook oneindig waardevol.. met een ripple-effect voorbij aan je voorstellingsvermogen. Want het stroomt altijd en hoe het verschijnt… vertel jij mij in het moment. Vele cliënten gunnen zichzelf een serie Lichtbrieven in een jaar.

“Een Lichtbrief is perfect voor jou wanneer je Bewust Bezield door het leven wilt stappen”

TIP: Klik hier om zielspiratie te ontvangen

Sterrenkindjes special maart

Oh, heb jij er net zo’n zin in als ik?! Lichtbrieven schrijven is een feestje.  Ontvangen ook. Zelfs als de boodschappen serieus zijn. Want, een mens is niet gemaakt om stil te staan. Beweging doet vertroebeling verdwijnen en helderheid & happy faces verschijnen. Ik gun het jou en je kind zó. Jij jezelf ook?

Heel speciaal zijn de lichtbrieven van de sterrenkindjes

Dit kan een kindje zijn die nog niet bij je is geweest in dit leven of een kindje die wel al bij je is geweest voor kortere of langere tijd. Bijvoorbeeld een kindje die met een miskraam, abortus of stilgeboorte weer naar huis is gegaan, dan wel een kindje die in de jaren na de geboorte weer is terug gekeerd.

Alleen maar liefde in die brieven

Deze lieve kinderen vinden het heerlijk en zo fijn om te mogen vertellen hoe het met ze gaat. Ze brengen jou rust/berusting, inzichten en nieuwe perspectieven, heling, afronding, nieuwe mogelijkheden, vreugde in je hart om jullie ontmoeting en verbinding die blijft, etc.

En ja, natuurlijk mag jij de vragen stellen die leven in je hart. Want, jouw kindje wilt niets liever dan dat jij blij bent en met een open hart en buik door je leven gaat.

Vraag de brief van je liefste schat aan

Dus, lieve mama… Je hoeft je het niet langer af te vragen. Verder leven in verbinding met je kindje precies zoals het past en klopt voor jullie, is morgen al mogelijk. Lees hieronder de ervaringen van andere moeders en vraag  de Lichtbrief van je liefste schat aan. Ik schrijf het met veel liefde, zorg en aandacht. Want, dat verdienen jullie.

*Indien je na je unieke Lichtbrief van je zielskindje gelijk je leven wilt verrijken met een jaarserie van 4 Lichtbrieven inclusief mailcontact wilt, dan is je investering  275,- (i.p.v. 350,-) Geldig t/m 1 week na ontvangen van je Lichtbrief. Cadeau van mij, omdat ik vanuit de diepte van mijn hart jullie je allerfijnste leven toewens. 

Blijde vrouw na ontvangen van Lichtbrief

Mijn hart maakte een sprongetje

Gelijk even een berichtje terug. Want wat ben ik ben ik blij met deze Lichtbrief. Mijn hart maakt echt een sprongetje! En wat ik al voelde, al die vrolijkheid van haar op haar wolkje ver weg maar toch nog in verbinding met mij, wordt zo bevestigd ofzo. Haar hemeljaardag voelde ook anders weer dit jaar. Minder zwaar, minder verdrietig.

Ik moest een beetje (erg) lachen

Aaaaaaaaaaaaahhhhhhh mijn hart🥰😍😍😍😍😍. Dankjewel voor de mooie Lichtbrief lieve vrouw!!!  Ik moet een beetje (erg) lachen. Ik voel dat er 1 in mijn buik niet kan wachten om ook via jou in contact te komen met mij/ons, hahaha. Tijdens het lezen van de brief van z’n sterrenzusje is de kleine zooo zijn aanwezigheid aan het melden dat ik na het lezen ging luisteren naar zijn boodschap.

Ik was bang dat ik tranen met tuiten zou huilen

Hallo Carola. Wat fijn. Ik geniet van  het bericht. Ik was bang dat ik tranen met tuiten zou huilen en dat is helemaal niet. Ik voel me blij, gekend en niet alleen.

En wat een mooi idee van haar, van dat schilderij. En de mogelijkheid voor het centje mee betalen voor mijn verjaardag…Nog 2 nachtjes slapen en ik ben jarig… Ik ga het alleen vragen aan mensen die me dierbaar zijn zodat hun positieve energie er mee aan kunnen bijdragen.

Dank je wel. Ik ga nog wat nagenieten. Lieve warme groet.

Wanneer het zover is...

Hoi Carola!

Een beetje verlaat mailtje, maar niet minder gemeend. Super bedankt voor het prachtige Lichtbriefje! Wanneer het zover is, zou ik ook graag de geboortereis met je willen maken ☺️❤️

Helende tranen hebben gevloeid

Lieve Carola,

Ontzettend bedankt voor je prachtige bericht van mijn sterrenkindje. Er hebben behoorlijk wat helende tranen gevloeid.

Oud zeer, die heb ik recent vaker gehoord. Zelfs dat het echt heel oud is, nog uit een vorig leven. Ik vertrouw er op dat het zich vanzelf gaat wijzen nu ik me open stel om het te helen.

De miskraam viel me deze keer fysiek behoorlijk zwaar. Ik ben nog herstellende, maar kom zeker nog bij je op de lijn als ik me weer wat op krachten voel.

Afscheidsritueel & regenbogen

Heel erg bedankt voor de prachtige brief van mijn sterrendochter. Dat ik na zo ongelofelijk veel jaren nog een boodschap van haar mag ontvangen en afscheid kan nemen op de manier die zij heeft voorgesteld en fijn vindt. 9 Oktober, met nieuwe maan, gaan we naar zee om afscheid te nemen. Het valt mij zwaar en voelt inderdaad als een rouwproces.

Afgelopen weekend hebben wij het ritueel gedaan. En, het was prachtig! We hebben het onze zonen verteld en geweldig hoe zij omgingen met het nieuws over hun grote sterrenzus. Emotioneel, liefdevol en onder de indruk.

Met lila gekleurde bloemen, wierrook en een zeer frisse duik in zee, haar vrij gelaten en mijzelf ook. De lucht was al mooi, maar daarna leek het wel één grote regenboog. Net zoals ik zoveel regenbogen zag, zelfs bij blauwe lucht, nadat ze erover had verteld in haar brief. Ja, het is een stuk lichter na gister. 🙂

Ik voel dat jij HAAR voelde...

Lieve Carola,

Mag ik je bedanken voor de prachtige lichtmail.

Mooi om te lezen en te voelen dat jij HAAR voelde 🌹

R. is duidelijk geweest en wat zij nodig heeft….

Ik kan er verder geen woorden meer aan toe voegen omdat het klopt.

Lieve sprankelgroet 💜💚

Weer openen voor een volgend kindje

Wow Carola,

Wat een prachtige zielsbrief… En ja me kindje vergeten zal nooit er zal altijd een verbinding blijven…Maar ik moet verder en wil mij voorbereiden op zijn of haar broertje of zusje. Dank je wel.

Duizend maal dank. xxxx

Zo raak

Wow 🙏🏼 zo raak allemaal!

Prachtig 💌

Ook zo mooi de berichten aan de kinderen. Ze zullen er heel blij mee zijn.

Eén week later is de placenta geboren, die nu een mooi plekje heeft gekregen in ons midden, net als zij. Ze blijft onderdeel van ons gezin en leeft met ons mee.

Kies jouw Lichtbrieven jaar

 

Bewust Bezield Leven / Lekker in m’n velletje

Stel je voor wat een verrijking dit brengt voor jou en de hele wereld wanneer jij steeds authentieker jezelf en je leven vorm en vulling geeft. Welke bijdrage kun je dán zijn? Met een open hart en buik, creatiekracht, overvloed manifesteren daar waar jij dat graag wenst. Voor je kind kun je alle vragen stellen zo breed als het leven zelf. Je ontvangt 4 Lichtbrieven. Elk kwartaal 1. Moment en onderwerp in onderlinge afstemming.

Check’n In voor je gezin

4 Brieven over de periode van een jaar. Maar dan vrij te kiezen voor iedereen binnen je gezin; ook je partner. Hoe fijn is dat?! Want, het is telkens weer een ander die een luisterend oor, een zetje, een hart onder de riem kan gebruiken. Jouw kind weer lekker in het velletje. En jij weet hoe je je kind het meest passend kunt begeleiden zodat hij/zij zich fijn ontwikkelt. Dat brengt rust. Liefdevolle verbinding. En meer ruimte voor plezier in je gezin. Wat is dat waard? Alles toch…

Special: Verjaardagen en Hemeljaardagen

Voor jezelf, je partner, je kind tussen de sterren en op aarde. En ja, natuurlijk.. het állerleukste is voor je héle gezin. I know, want er zijn genoeg gezinnen die dit jaarlijks aanvragen. Want, hoe leuk en bijzonder is het om vlak voor je verjaardag een Lichtbrief te ontvangen van jezelf?! Juist. Stukje terugblikken, dankbaarheid in het  nu en uiteraard komt ook jouw “nieuwe rondje om de zon” aan bod. Zodat je innerlijk vrijer, met praktische handvatten en met een glimlach op je snoet je nieuwe levensjaar doet. Een puurder cadeau kun je haast niet ontvangen. Dat vinden mijn gezinnen ook. Naast speelgoed dan, oké dat geef ik toe 😉

En de sterrenkindjes? Zij vinden het heerlijk en zo fijn om jaarlijks te mogen vertellen hoe het met ze gaat. Alleen maar liefde in die brieven. Ze brengen rust, besef en nieuwe perspectieven, heling, afronding, nieuwe mogelijkheden, etc. En ja, natuurlijk mag jij de vragen stellen die leven in je hart. Want, jouw kindje wilt niets liever dan dat jij blij bent en met een open hart en buik door je leven gaat. 

Voor de eigen-wijsjes

Volg jij vooral je eigen wijsheid? Weet jij precies wat je wilt en nodig hebt? En past jouw idee niet in bovenstaande. I’ve got you! Neem dan vooral contact met mij op om jouw unieke Lichtbrieven serie samen te stellen. Want, lieve vrouw, ik ken jou, want jij bent een andere mij 😉 Ik zie je en waardeer je. Dus kom maar door met dat briljante idee van je en dan gaan we ervoor. Minimaal 4 brieven en maximaal 13, de rest in samenspraak. Met twee eigen-wijsjes bij elkaar kan het alleen maar magisch en fantastisch worden. 

Integrated self, de ultieme Lichtbrievenreis

Vrouw. Jij kiest om radicaal aan het roer van jezelf en je leven te staan. Zelfleiderschap, meesterschap. Dit vraagt om Licht te schijnen op alle aspecten. Inclusief die nog in de schaduw zijn. Want, je weet, juist daar is het meest heldere Licht te vinden. Transformatiekracht. Een serie van 13 brieven – die je over +/- 6 of 13 manen mag verdelen. Je kiest om zelfstandig te reizen óf te diepzielduiken met persoonlijke begeleiding van mij. Zodat jij jouw transformatie gaat realiseren. Dit is voor jou als jij je ‘moeras’ in durft om deze te transformeren tot de meest kleurrijke levenslustige tuin die jij je wenst. ‘I’m every woman’, maar dan wel de geïntegreerde versie 😉 Lets go!

Travel yourself

  • 13 Rijke Lichtbrieven
  • 13x mailcontact over de inhoud van de Lichtbrieven

Deep Souldive Journey

  • 13 Rijke Lichtbrieven
  • 13x mailcontact over de inhoud van de Lichtbrieven
  • Maandelijks één 1-op-1 deep dive sessie
  • Op maat gemaakt verdiepende oefeningen, indien dit naar voren komt
  • Tussentijds appcontact zodat je snel weer verder stapt

Bij welke voel jij een ja? Vraag ‘m hier snel aan, of neem eerst nog contact op voor een verkengesprek.

Feest der Lichtbrieven

Ja, ik kies voor Bewust Bezield Leven

Oh, heb jij er net zo’n zin in als ik?! Lichtbrieven schrijven is een feestje.  Ontvangen ook. Zelfs als het serieus is. Want, een mens is niet gemaakt om stil te staan. Beweging doet vertroebeling verdwijnen en helderheid & happy faces verschijnen. Ik gun het jou en je kind zó. Jij jezelf ook? 

Klik op de button om aan te vragen of app/mail mij als je eerst wilt verkennen. Welkom lieve jij. 

“Hihihi, ja ik ben in januari graag de eerste op je aanvragenlijst, want eerlijk gezegd ben ik een beetje verslaafd aan je Lichtbrieven. Je hoort echt bij het gezin!” 

Cliëntervaringen

“Oh, wat een juweel! Zowel de afstemming als onze dochter. En owww jij…wat schrijf jij enorm knap over haar. Ze is wel zich zelf geweest iig…
En ja, raken doet dit wel…

En mijn zoon. Wat een kind is ’t toch…. Zo wijs, zoveel van alles…. En ja. Ik snap ‘m zo goed….
We liggen nu samen in een groot bed in een vakantiehuisje.  Zijn voet op mijn been….contact! Precies wat je schreef dat zijn behoefte is, op het moment dat wij gingen liggen en jij dit niet wist. Wat werkt het toch magisch.

Dank je wel .. voor alle boodschappen ga ik ‘m nog wel tien x doorlezen.”

Mevr. M. van Geel

Mama van 2 en basisschooljuf

“Ik ken Carola al jaren en ze heeft mij veel begeleid tijdens de zwangerschap, in lastige weken daarna met mijn dochtertje maar ook heb ik meerdere Lichtbrieven ontvangen voor mijn andere kinderen. Prachtig en verhelderend wat hier elke keer weer naar voren komt. Als ouder heb je meer zicht wat er in je kindje omgaat en geeft het je handvatten om weer verder te kunnen.
Het heeft mij erg geholpen om weer vertrouwen te op mijzelf en mijn kindjes!
Ik vind de Lichtbrieven werkelijk een cadeau en gun het ieder kindje en ouder.
Dankbaar voor alles wat je voor ons betekend hebt lieve Carola ❤”

Femke Guijt, eigenaresse kinderdagverblijf en mama van 2

“Inmiddels heb ik een ordner vol. Gezinsafstemmingen, Lichtbrieven aan mezelf of van de kindjes of een liefdesbriefje van mijn zoontje/ dochtertje. Allemaal even liefdevol geschreven. Ik vind het een fijn idee dat mijn kindjes op zielsniveau vertrouwd zijn geraakt met Carola en dat ze het fijn vinden om met haar te praten. Omdat Carola al enkele jaren ‘met ons meeloopt’, komt ze snel tot de kern. Meestal laat ik Carola ‘gewoon haar ding doen’ en stelt ze me vragen als dat nodig is. Ik vertrouw haar blindelings, ik hoef haar niet te sturen, maar als ik specifieke vragen heb, zoomt ze daar op in. Carola is een geweldig mooi mens, meelevend, oprecht geïnteresseerd en haar timing om de afstemming te schrijven is altijd goed. Soms wil ik sneller, maar altijd blijkt dat haar timing beter is dan mijn tempo. Elke afstemming/ Lichtbrief is een cadeau om te lezen en om een tijdje later terug te lezen.”

Nicole Koemans, zelfstandig mama van 2

Partners

Petit&Jolie Natural Babycare

Dalalou Natuurlijk

Pure Heart Kristallen

Moeder Aarde Natuurlijk Kraampakket

Hoe komen we tot mijn gewenste begeleiding?

Oké, het is nu wel duidelijk dat jij meer Licht wilt uitnodigen in je leven. Misschien zelfs wel jezelf en je leven zoals het nu is, wilt ‘outcreaten’. Top. Ik ben met liefde van bijdrage. Je kunt direct aanvragen of een 20 min verkengesprek boeken, of mij appen of mailen. Dan kom is zo snel mogelijk bij je terug, zodat jij helderheid krijgt wat betreft je keuze.

Hoe lang duurt de begeleiding?

De normale routing voor Bewust Bezield Leven en Check’n In is één jaar. Elk kwartaal 1 brief. Heb jij een andere tijdspanne, overkoepelend thema of samenstelling van Lichtbrieven voor ogen, contact mij gerust, want maatwerk is wat ik 90% van de tijd gewend ben om te leveren. Dit geldt ook voor de Lichtbrievenserie “Integrated Self”.

Moet ik naar je toekomen?

Nee, dat hoeft niet. Ik werk in de energie, op afstand. Je kunt gewoon doorgaan met je dagelijkse routine. Je hoeft niets te doen of te laten, wel zo fijn. Voor live sessies spreken we online af via beeldbellen (Teams, Whatssapp). Bij jou thuis als je in/om Den Haag woont. Of in een workshopruimte op Scheveningen of in Naaldwijk.