Divine-Timing

Alles in mijn leven is een cadeautje. Precies passend, precies op het juiste moment en leidend tot precies de eerstvolgende logische stap. Zelfs als ik het niet zo ervaar in het moment.

Reiniging

Om nieuw in mijn leven toe te laten, mocht er eerst oud uit. Een vol potje kun je immers niet verder vol stoppen. Poe, en hoé heeft universum daaraan bijgedragen met spervuur aan kosmische cadeautjes. Eerst het pakpapier. Volle manen, blauwe manen, zonnestormen, energie upgrades, mercurius retrograde – altijd gezellig thuis 😉, frequente bezoeken van Engelen, Maria Magdalena, super bijzondere zielsgesprekken met nieuwe aarde kinderen, privé/werk 9 ballen hoog zien te houden zonder zelf te verdwijnen.
Ik ontmoette: persoonlijke teleurstellingen, verdriet en rouw, weerstand, wrijving en wrevel, het niet matchen van binnen en buiten…of nou ja, van mijn gewenste binnen en buiten.
Vervolgens kwam er nog kleinere cadeaudoosjes tevoorschijn. In elk vond ik een zuiver briljant kristalletje. Loslaten van het oude, persoonlijke ruimte innemen en voelen, zelfliefde, zelfwaardering, bewustzijnsverruiming, verwondering, dieper ontluikend hartsbewustzijn en sterkere verbinding met mijn buikbrein.

Heilige tempel

Het sluitingsritueel was bijzonder een bijzondere dag. Diepgaand helend en transformerend. In de dagen ervoor voelde ik het veld al opbouwen. Energie shiften. De dag ervoor kwamen al stromen tranen vrij. Soms duidelijk en soms wist ik niet waarom. Nodig was dat ze liepen. Steeds lichter en schoner begon ik mij te voelen. Ik wijd er nog een ander stuk aan. Voor nu kan ik je zeggen dat ik tijdens de ceremonie door poorten ben gegaan. Oude lagen afgelegd, vorige levens gezien, stukken van mijzelf terug gehaald en herinneringen van mijn Zijn weer in mijzelf gehaald. Letterlijke fysieke heling in mijn baarmoeder gevoeld. Mijn buik, is weer mijn heilige tempel.

Afronding van de Geboortereis

Alsof mijn lichaam had gewacht op het sluitingsritueel werd ik precies twee weken later voor het eerst ongesteld sinds de geboorte van Alana-Innsaei. Vroeger dan mijn ikje had gewenst, maar perfect in het licht van Divine-Timing. Het bracht emoties omhoog die ik volledig heb toegelaten en gedeeld. Juist door alles er te mogen laten zijn, bracht beweging en lucht. Van de vrouwen met wie ik mijn proces deelde ontving ik cadeautjes van verbinding, liefde en inzicht. Precies wat ik nodig had om mij naar de volgende stap te brengen. Zo prachtig mooi hoe ik deze eerste menstruatie zo bewust heb mee mogen maken. In de laatste week van Mercurius Retrograde, de laatste week als 30-er en als zo mooi symbolisch einde van de gehele Geboortereis. Mijn ziel, hart en lichaam voelen gereinigd, dieper open, ruimtelijker. Nieuwsgierig en moedig kijk ik uit naar de nieuwe fase waar ik morgen aan begin.

Vrouw-Zijn

Veertig jaren op aarde. Wauw, vroeger als klein meisje vond ik dat al best oud. En nu is het hier. Oud voel ik mij zeer zeker niet, jaren jonger dat het getal aangeeft. Het voelt gek, het voelt fijn, het is goed en mooi. De 30-er jaren waren intens, in pieken en dalen. Grootse avonturen. De weg terug vinden naar mijzelf. De jaren waarin ik het leven aan mijn kinderen heb mogen geven. Morgen begint een nieuw hoofdstuk. Over vrouw-zijn. Mijn vrouw-zijn belichamen en be-leven. Bestaansrecht, eigen ruimte en vandaaruit liefdevolle verbindingen. Kalm, overgave, flow. Innerlijke man en vrouw in balans. Creëren in afstemming met mijn buikbrein, hartsbewustzijn, in het donker van mijn schoot laten ontkiemen dat wat universum en ziel door mij heen licht wil laten zien. Een steeds lichter baken zijn voor mijn kinderen. En zovele lichtkinderen en vrouwen begeleiden op hun reis de nieuwe wereld in.

Voor jou, verbonden ziel

Het leven is bedoeld expressie te geven aan dat wat uit mijn hart en ziel naar voren komt. Zo is het leven een voortdurende ontvouwing van je Zelf, als de prachtigste bloem. Door jou te dienen in lijn met mijn zielsexpressie, ben ik er voor jou en mijzelf tegelijk. Anders gezien, door bij te dragen aan het grote geheel, draag ik tegelijk zorg voor het deel. Onlosmakelijk, in een eeuwig ritme met elkaar verbonden, net als het lemniscaat. Alles en iedereen is bijdrage aan jouw reis, mijn reis en altijd in Divine-Timing. Voor mijn verjaardag wil ik trakteren, ik weet nog niet wat. Ik vertrouw dat dat op het juiste moment wel in mij opkomt. Als jouw hart en ziel je influisteren dat het voor jou Divine Timing is om een zielsbericht van mij te ontvangen, hoor ik het graag. Ik luister met liefde.

Ik heb je lief, dank je wel.