“4 Geboortereizen heb ik mogen maken. Of het nu gaat om te weten hoe je je kleintje in iets intens kunt ondersteunen, lichamelijke pijntjes, emotionele dagen, diepere verbinding wensen, je uitgebreid willen voorbereiden op de baring, wenst te helen wat jullie prachtige geboorte mogelijk in de weg zit, of gewoon een fijn nestje wil bouwen. Ik weet, ken en heb de waarde van ‘zielsberichten uit de buik’ in alle gradaties ervaren.

Dáárom gun ik dit jou ook zo graag, lieve vrouw.”

Yippie! 

Jullie kindje is onderweg. Een wonder dat leven heet. In deze prachtige, kwetsbare, intieme en overweldigende periode rondom je zwangerschap, geboorte en eerste periode, wil je enkel datgene wat puur en natuurlijk is. Voor jezelf én voor je kindje. Zodat jullie in diepe verbinding naar jullie magische ontmoeting toe kunnen leven. Jullie Geboortereis in eigen ritme kunnen maken.  En de kraamperiode voor beiden een zachte landing is.  Kiezen voor Dalalou is dan ook de meest logische keuze op aarde.

Een Buikbaby Berichtje cadeau!

Negen maanden tot jullie magische ontmoeting. Je voelt je nieuwsgierig naar hoe je baby eruit ziet, voelt, ruikt. En minstens zo nieuwsgierig naar wat hij of zij te vertellen heeft. En daar is dit ‘Buikbaby Berichtje’ perfect voor. Vraag het direct aan via de aanmeldknop hieronder. Meer weten? Onder de button lees je hoe zo’n uniek zielsbericht tot stand komt. 

Vraag hier je 'Buikbaby Berichtje' aan

Nieuwsgierig wacht ik op jouw lieve woorden

Nog maar even tot jullie prachtige ontmoeting

Een zachte landing is je wens. Je voelt je zacht en krachtig tegelijk, want intuïtief weet je wat je baby nodig heeft.  Maar weet je ook dat je baby het prima zelf kan vertellen? En dat ook met liefde doet? Je baby praat via lichaamstaal, emoties en je mama-instinct. Daarmee komen jullie een heel eind. Toch kan het zo fijn en ondersteunend zijn om direct van je baby te horen. Bijvoorbeeld over:

 • Hoe je kindje toeleeft naar de Geboortereis, of er nog iets is bij je kindje of jezelf wat aandacht mag
 • Wat je kindje wenst en nodig heeft voor de kraamtijd, die eerste bijzondere 40 dagen
 • Wat onder de boertjes, krampjes, huilen, mama-honger en slaapverhalen verscholen gaat
 • Over zijn karakter, wat wel of niet fijn is, zijn outlook on life
 • En natuurlijk over jullie band, die al ver voor de fysieke conceptie is gesmeed

“Je ontvangt altijd een boodschap in en vanuit liefde. Passend bij wat in dat moment aandacht mag in jullie reis.”

Maar mijn buikbaby praat niet

Dat klopt. Niet zoals jij en ik een gesprek voeren. Maar wel op zielsniveau. De ziel is de essentie, de kern van jou.  En je lichaam is het huis. Ik stem vanuit mijn ziel af op je baby en jou als zielen. In deze zielsverbinding kan je baby ongehinderd en vrij praten. Ziel is volwassen en staat direct in verbinding met het grotere geheel. Je baby kan dan ook met verrassend wijze en diepe boodschappen komen in heuse grote-mensen-woorden. 

Het is net als radiozenders

Alles is energie. Alles heeft zijn eigen frequentie. Net zoals radiozenders. Al die frequenties zweven door de lucht. Maar je hoort enkel degene waarop je afstemt. Denk maar aan die oude radio’s met draaiknop waarmee je zuiver op een zender kon afstemmen. Dat is precies hoe ik afstem en een heldere boodschap van je kindje aan jou kan overbrengen. Even logisch als wonderbaarlijk bijzonder.

Bewuste Ademsessie

Conceptie, zwangerschap en baren, is zoveel meer dan enkel de fysieke ervaring. Het kan de meest magische, transformerende en helende reis van je leven zijn. Je verlangt ernaar deze in vreugde, vertrouwen en diepe verbinding met je kindje te beleven. Waar jullie eerste magische ontmoeting een feest der herkenning is. Zo zacht en liefdevol ontvangen, warm gebed in je hart en armen.

 Als bewuste geboortewerker is mijn voornaamste rol jou, je kindje en partner naar en in diepe hartsverbinding te begeleiden. En te ondersteunen in wat jullie onderweg ontmoeten. Zodat jullie geboorte een van vreugde en thuiskomen is. En dat kunnen we zo aards als spiritueel maken als wat fijn en passend voelt voor jou. 

Bewust-zijn en bewust kiezen en bewust ademen liggen aan de basis van de begeleiding. Nieuwsgierig wat bewust ademen kan brengen? Klik dan op het plaatje voor een kennismakingssessie.

Is het bevallen?

En wens je diepere voorbereiding, verbinding en heling? Meer informatie over Geboortebegeleiding  vind je op de Spirituele Geboortereis pagina. Ik begeleid jou, lieve bewuste vrouw, en je Lichtkind met alle liefde naar en met elkaar. Of er nu een wereld voor je opengaat die je nieuwsgierig wilt ontdekken of al vele stappen hebt gezet op het pad van bewustzijnsverruiming. Voel je welkom….want dat ben je.

Een greep uit de mogelijkheden

 • Geboortevoorbereidingstraject (4-weekse)
 • Spirituele Geboortereis (pakketreizen)
 • Adoula traject
 • 40+ traject als je baby geen aanstalten maakt, doorzet, of jijzelf het nodig hebt dat je kindje komt
 • Geboortebrief van je baby na de geboorte
 • Geboorteverwerking voor jou en je baby om deze fase mooi af te ronden, dan wel traumatische ervaringen heling te geven.

Oh! En vergeet niet je heerlijke Kraam=, Cadeau-, of Combipakket te bestellen bij Dalalou! Zou je nog bijna vergeten misschien…Gewoon, even naar de winkel van  Dalalou gaan nadat je je Buikbaby Berichtje hebt aangevraagd.

Vraag hier je 'Buikbaby Berichtje' aan

en beleef jullie Magische Geboortereis in Verbinding, Vreugde en Vertrouwen.
Nieuwsgierig wacht ik op jouw lieve woorden