Centrum voor Bezield Leven

Authenticiteit in verbinding
 

 

Vraag je gratis handvat + guide call aan

JE BENT EEN BEWUST LEVENDE MAMA. MET JE KINDJE NOG IN DE SFEREN, IN JE BUIK OF AL AAN JE HAND. JE BENT ONTVANKELIJK VOOR DE SUBTIELERE LAGEN IN DEZE ZICHTBARE REALITEIT. DE BUITENWERELD, DIE ZIET EEN VROUW WIE HET PRIMA VOOR ELKAAR HEEFT. LEUKE JOB OP NIVEAU. EEN RIJK SOCIAAL LEVEN. EN WANNEER DE KIDS ER AL ZIJN DAN GAAN DIE BEST LEKKER. JE HEBT EEN FIJN HUIS EN EEN PARTNER WAAR JE MEE AAN KUNT KOMEN. JA, JIJ BENT EEN VROUW DIE HAAR LEVEN OP HAAR VOORWAARDEN LEEFT..

 

Althans zo lijkt het vanaf buiten gezien. Want eigenlijk weet je niet meer echt wie je zelf nu bent. Je leeft innerlijk versplinterd waardoor je steeds in een ander karakter stapt al naar gelang de setting of persoon. Je werk. Ja, je haalt er plezier uit. En financiële rust. Maar diepe vervulling?! Nee, dat niet. Ook al leef je keihard met alle ballen in de lucht houdende, toch heb je het knagende gevoel dat je niet écht leeft. Je droomt ervan om je kinderwens te vervullen. Maar niet zomaar. Alleen als jullie beiden je eigen bagage opruimen, het onderling echt snor zit en jullie met de neus dezelfde kant op staan betreffende jullie wensvervulling en het begeleiden van jullie kind. 

En de kids, wanneer je die al hebt? Nou, die hebben binnenshuis een dagtaak aan spiegelen, opspelen en over- of onderprikkeld zijn. Telkens weer steken dezelfde thema’s en het onderlinge geharrewar de kop op. Tussen elkaar of jij of je partner met je kind. En zelfs onderling met je partner. Het lukt je maar niet om de code te kraken en dat maakt dat je je moedeloos voelt. Is dit het nu?!

carola, eigenaresse sprankelhart

TIP: Klik hier als je Zielspiratie wilt ontvangen

“Bewust Bezield Leven door boodschappen van jouw ongeziene delen en de lichtwereld aan je dagelijkse ik.”

 Wat cliënten ervaren

“Oh, wat een juweel! Zowel de afstemming als onze dochter. En owww jij…wat schrijf jij enorm knap over haar. Ze is wel zich zelf geweest iig…
En ja, raken doet dit wel…

En mijn zoon. Wat een kind is ’t toch…. Zo wijs, zoveel van alles…. En ja. Ik snap ‘m zo goed….
We liggen nu samen in een groot bed in een vakantiehuisje.  Zijn voet op mijn been….contact! Precies wat je schreef dat zijn behoefte is, op het moment dat wij gingen liggen en jij dit niet wist. Wat werkt het toch magisch.

Dank je wel .. voor alle boodschappen ga ik ‘m nog wel tien x doorlezen.”

Mevr. M. van Geel, mama van 2 en basisschooljuf

“Ik ken Carola al jaren en ze heeft mij veel begeleid tijdens de zwangerschap, in lastige weken daarna met mijn dochtertje maar ook heb ik meerdere Lichtbrieven ontvangen voor mijn andere kinderen. Prachtig en verhelderend wat hier elke keer weer naar voren komt. Als ouder heb je meer zicht wat er in je kindje omgaat en geeft het je handvatten om weer verder te kunnen.
Het heeft mij erg geholpen om weer vertrouwen te op mijzelf en mijn kindjes!
Ik vind de Lichtbrieven werkelijk een cadeau en gun het ieder kindje en ouder.
Dankbaar voor alles wat je voor ons betekend hebt lieve Carola ❤”

Femke Guijt, eigenaresse kinderdagverblijf en mama van 2

“Inmiddels heb ik een ordner vol. Gezinsafstemmingen, Lichtbrieven aan mezelf of van de kindjes of een liefdesbriefje van mijn zoontje/ dochtertje. Allemaal even liefdevol geschreven. Ik vind het een fijn idee dat mijn kindjes op zielsniveau vertrouwd zijn geraakt met Carola en dat ze het fijn vinden om met haar te praten. Omdat Carola al enkele jaren ‘met ons meeloopt’, komt ze snel tot de kern. Meestal laat ik Carola ‘gewoon haar ding doen’ en stelt ze me vragen als dat nodig is. Ik vertrouw haar blindelings, ik hoef haar niet te sturen, maar als ik specifieke vragen heb, zoomt ze daar op in. Carola is een geweldig mooi mens, meelevend, oprecht geïnteresseerd en haar timing om de afstemming te schrijven is altijd goed. Soms wil ik sneller, maar altijd blijkt dat haar timing beter is dan mijn tempo. Elke afstemming/ Lichtbrief is een cadeau om te lezen en om een tijdje later terug te lezen.”

Nicole Koemans, zelfstandig mama van 2

 Werken met Carola

vrouw namaste

Birth your Being

Exclusief  Adoula traject Voor kinderwens mama’s, verwachtingsvolle mama’s en recent bevallen mama’s.

Hier draait het allemaal om zielsconnectie. Om zacht landen in lijf en leven. Met jezelf en bij elkaar. Want, wanneer jouw buik en hart open zijn gedragen in jouw zacht-krachtige bedding, opent dit de poort naar overvloed, authenticiteit en creatiekracht.

Het pad van zelfrealisatie. Waarbij jij en je kindje als twee prachtige eigen verhalen met elkaar mogen wandelen . We gaan 9 maanden op reis met veilige hechting in alle lagen en vreugdevol verbonden leven als resultaat.

Lichtbrief. Volwassene en kind.

Lichtbrieven serie

Licht = informatie. Jouw ziel is licht. In wezen is alles Licht in Verbinding. Lichtbrieven komen vanuit het ongeziene. Wie of wat aan het woord komt is gerelateerd aan jouw vraag. 

Wat de boodschap ook is, het altijd vanuit én in Liefde. Want al jouw aspecten en begeleiders zijn er vóór jou. Daar kun je in vertrouwen. Van existentiële vragen tot liefdesbetogen en alles er tussenin. 

Lichtbrieven zijn hoe dan ook oneindig waardevol.. met een ripple-effect voorbij aan je voorstellingsvermogen. Want het stroomt altijd en hoe het verschijnt… vertel jij mij in het moment. 

Lichtbrief. Volwassene en kind.

Magical Mom traject

Uniek traject voor jouw én je kind!

Eindelijk is het helder wat jouw kind je duidelijk maakt. En begrijp je waar jij vandaan komt. Dat handboek van je kind heb je nu wél in handen. En doordat jij jezelf meer belichaamt, ‘ownt’ wat jij wilt en leeft vanuit jouw waarheid, kan je kind zijn eigen persoontje zijn. 

Wat brengt dat een rust, kracht in eigenheid en liefdevolle verbindingen.

Dit is pas afgestemd, verbonden en authentiek leven!  Het leven waarvan jij altijd al wist dat het mogelijk was.

Ready to shine?!

Herken je dit lieve vrouw?

 Konden ze het maar gewoon zo tegen je zeggen.  Dat zou het zoveel makkelijker maken. Meer rust en ruimte voor jou. Waar je zo diep naar verlangt. Zodat je eindelijk je eigen innerlijke stem weer kunt horen. En ja, hoe doe je dat “je eigen stem horen”? 

JE WILT VERLICHT LEVEN. VANUIT INNERLIJKE GRONDING WANT, DAT IS WAT JIJ WILT KIEZEN VOOR JEZELF. VRIJ VLIEGEN IN VERBINDING. ‘GEWOON’ JE PURE ZELF ZIJN. IN LIEFDE NAAR JEZELF EN DE WERELD OM JE HEEN. JOUW LEVEN ECHT BE-LEVEN. AUTHENTIEK EN OP VOLLE KRACHT. 

Dit is echt mogelijk. Ook voor jou. Bewuste conceptie en geboorte is niet enkel  het moment aan het begin van het leven.  Je kunt hiervoor kiezen in élk moment. En dat is waar ik om de hoek kom kijken om een stukje langs jouw levenspad mee te lopen. 

“Er gebeurt al zoveel door bewustzijn samen te delen met jou. Met iemand die het herkent en in die frequentie. Dank je voor de liefde en voor het vertrouwen waarmee je er bent en waarmee je me herinnert! Ik ben nog altijd op reis…naar mijzelf en naar mijn zielskind. Dank je wel dat jij er bent!”

 

Laura Pearson,

eigenaresse Fierjevrouwzijn.nl en docent v.o.

 

Blijde vrouw na ontvangen van Lichtbrief

“Een traject is perfect voor jou wanneer je Bewust Bezield & Bevrijd licht door het leven wilt stappen”

“Lieve Carola. Wat heb je een prachtige Lichtbrief geschreven van ons zoontje. Zo geraakt en liefdevol! En ook zo kloppend. Je weet exact de gevoelige snaar te raken én ons weer aan het lachen te maken. Een groter cadeau kun je jezelf niet geven als ouders.” 

 

Lindsay Vek

Bewustwordingscoach, eigenaresse Centrum voor Bewustwording, Gevoeligheid & Ontspanning

 

Contact & veelgestelde vragen

3 + 6 =

Centrum voor Bezield Leven
5.0
Gebaseerd op 19 beoordelingen
powered by Google
Debbie DreessenDebbie Dreessen
12:50 28 Nov 23
Ik heb een paar maanden geleden bij Carola een bedrijfsafstemming laten maken. Het raakte me diep en ik voelde hoe alles wat ze schreef klopte. Een aantal dingen waren een bevestiging van wat ik al wist, wat heel fijn was. En een aantal dingen waren nieuw en gaven richting. Ik liet het los en deed mijn ding. Recent las ik het weer opnieuw en ik las weer hele andere dingen. Het bijzondere is dat ik nu dingen doen in mijn bedrijf die zij toen schreef, maar ik toen niet bewust heb opgeslagen. Ik ben heel dankbaar voor haar rakende woorden en wat het in mij in beweging heeft gezet. Ik zou iedere ondernemer zo'n bedrijfsafstemming aanraden, want op 1 lijn komen met je bedrijf is iedere dag met plezier en vervulling werken.
Toen de bevalling niet door zette, ik weeën bleef houden maar het niet opschoot en ik er bijna genoeg van had, kwam Carola met een berichtje om te vragen hoe het ging. Het moest gewoon zo ZIJN! Ze heeft naar de kleine in mijn buik geluisterd en vertaald wat ze me te zeggen had. Ik heb gehuild, gehuild en gedanst want dat wilde ze graag! En toen zette mijn bevalling door! Na 4,5u pittige weeën kwam ze ter wereld! Geweldige ondersteuning, ik ben haar zo dankbaar!
Asha BandhoeAsha Bandhoe
22:47 27 Feb 23
Ik had een Luisterkind-afstemming gehad van iemand die een examenopdracht had voor de Opleiding tot Luisterkindwerker. En het was zo interessant en kloppend dat ik nieuwsgierig werd.Via via ben ik bij jou beland. Jij was bij mij in de woonplaats wat prettig is gezien de reistijd. En bij jou voelde ik me begrepen. Je beantwoordde mijn vragen met zoveel liefde dat ik om was. Jouw positieve eerlijkheid en de manier waarop wij oefenden heeft een bijdrage geleverd aan hoe ik mijn afstemmingen schrijf.Ik had gekozen voor de live opleiding omdat ikzelf alles prettig vind als het live is. Jouw energie was prettig en open. Wat het voor mij makkelijk maakte om te leren.De Luisterkind Opleiding heeft mij gebracht hoe ik een mooie afstemming kan schrijven. Hoe ik afstem op een ziel. Dacht dat ik het niet kon. Het blijft bijzonder wat een ziel allemaal vertelt aan mij en het antwoord op alles heeft. Dat bevestigt voor mij dat het zo is. Mijn vertrouwen is nog meer gegroeid, dankzij jou.
Alle ervaringen die ik bij Carola heb gehad waren zeer waardevol, liefdevol en ondersteunend. Eerst tijdens mn zwangerschap in de vorm van zielsbrieven van de buikbaby. Ge-wel-dig om op die manier in contact te zijn met mijn lieve meisje en al veel van haar te leren voordat ze er uberhaupt was. Later in de vorm van lichtbriefjes aan mezelf. Zeer treffend, soms al direct in het moment en soms pas vele maanden later. Ik heb Carola als zeer zuiver ervaren in haar channeling, maar ook in het ' menselijke' contact heel liefdevol en warm. Mooi werk wat zij doet, ik raad het iedereen aan die dichter in contact met zijn of haar ziel (of van kind of naaste) wil leven.
Femke GuijtFemke Guijt
14:45 22 Dec 22
Ik ken Carola al jaren en ze heeft mij veel begeleid tijdens de zwangerschap, in lastige weken daarna met mijn dochtertje maar ook heb ik meerdere lichtbrieven ontvangen voor mijn andere kinderen. Prachtig en verhelderend wat hier elke keer weer naar voren komt. Als ouder heb je meer zicht wat er in je kindje omgaat en geeft het je handvatten om weer verder te kunnen.Het heeft mij erg geholpen om weer vertrouwen te op mijzelf en mijn kindjes!Ik vind de brieven werkelijk een cadeau en gun het ieder kindje en ouder.Dankbaar voor alles wat je voor ons betekent hebt lieve Carola ❤Liefs Femke
Nicole KoemansNicole Koemans
10:23 22 Dec 22
Inmiddels heb ik een ordner vol met prachtige afstemmingen van Carola. Gezinsafstemmingen, zielsbrieven aan mezelf of van de kindjes of een liefdesbriefje van mijn zoontje/ dochtertje. Allemaal even liefdevol geschreven. Ik vind het een fijn idee dat mijn kindjes op zielsniveau vertrouwd zijn geraakt met Carola en dat ze het fijn vinden om met haar te praten. Omdat Carola al enkele jaren ‘met ons meeloopt’, komt ze snel tot de kern. Meestal laat ik Carola ‘gewoon haar ding doen’ en stelt ze me vragen als dat nodig is. Ik vertrouw haar blindelings, ik hoef haar niet te sturen, maar als ik specifieke vragen heb, zoomt ze daar op in. Carola is een geweldig mooi mens, meelevend, oprecht geïnteresseerd en haar timing om de afstemming te schrijven is altijd goed. Soms wil ik sneller, maar altijd blijkt dat haar timing beter is dan mijn tempo. Elke afstemming/ brief is een kadootje om te lezen en om een tijdje later terug te lezen.
Sietske JeannetteSietske Jeannette
15:44 05 Nov 20
Carola voelt voor ons als een heerlijk zuivere liefdevolle luisterkindwerker. Ze heeft zowel mij, onze dochter, ons als gezin helder aangevoeld en verder geholpen met haar afstemmingen. Ik kijk er naar uit bij haar de luisterkind opleiding te volgen.toevoeging: inmiddels heb ik het genoegen gehad om Carola in verschillende rollen mee te maken. Zoals gezegd heeft ze met haar afstemmingen impact gehad op de harmonie in ons gezin. Een jaar na de afstemming kon ik diepere lagen lezen in de afstemming en een diepere laag aanraken. De band tussen ons als ouders en onze dochters is aanzienlijk versterkt, omdat de ruis weg viel na/dankzij de afstemming.Ik ervaar Carola als een betrokken en zeer zorgvuldige docent van de luisterkindopleiding. Ze heeft haar eigen expertise en ik vind het heerlijk om van haar te leren. Ze heeft een natuurlijk talent om een veilige ruimte te creëren om in te oefenen. Ondanks haar overduidelijke talent, kennis en ervaring handelt zij uit gelijkwaardigheid en respect, waardoor het meer als een hele waardevolle sistercircle voelt dan als een opleiding.Carola heeft me in een live afstemming begeleid waarin diepe stukken werden aangeraakt, oude overtuigingen geshift door verschillende dimensies en levens heen. Carola onderscheidt zich van therapeuten door haar zuivere aanvoelingsvermogen op het gebied van donker en licht, waardoor ik grotere stappen kon zetten en er opvallend veel ruimte en helderheid ontstond.
js_loader
Hieronder vind je de antwoorden op regelmatig gestelde vragen. Staat die van jou er niet tussen? Mail, Pb, App of bel me gerust. Ik beantwoord ze graag én vrijblijvend.
Hoe komen we tot mijn gewenste begeleiding?
Oké, het is nu wel duidelijk dat jij meer Licht wilt uitnodigen in je leven. Misschien zelfs wel jezelf en je leven zoals het nu is, wilt ‘outcreaten’. Top. Ik ben met liefde van bijdrage. Je kunt direct aanvragen of een 20 min verkengesprek boeken, of mij appen of mailen. Dan kom is zo snel mogelijk bij je terug, zodat jij helderheid krijgt wat betreft je keuze.
En als ik een ja voel, maar het komt niet 100% terug in je aanbod?
Dan neem je natuurlijk contact met mij op.  Boek een verkengesprek of app of mail mij, want maatwerk is wat ik 90% van de tijd gewend ben om te leveren. Samen kijken we of jij en ik matchen en jouw vraag past binnen mijn expertise.
Hoe lang duurt de begeleiding?
Afhankelijk van je traject 6 of 13 manen. Verlenging is telkens mogelijk.  Het Birth your Being traject is telkens 9 maanden. 

De specials zijn eenmalig. In te zetten bij een bijzondere gelegenheid.

Moet ik naar je toekomen?
Nee, dat hoeft niet. Ik werk in de energie, op afstand. Je kunt gewoon doorgaan met je dagelijkse routine. Je hoeft niets te doen of te laten, wel zo fijn. Voor live sessies spreken we online af via beeldbellen (Teams, Whatssapp).  Fysieke behandelingen vinden bij mij of jou thuis als je in/om Den Haag woont. Of in een workshopruimte op Scheveningen of in Naaldwijk.
Partners

Moeder Aarde Natuurlijk Kraampakket

Petit&Jolie Natural Babycare

Pure Heart

Dalalou Natuurlijk

Aangesloten bij

Int. Society Adoula's

logo bevoegd trainer Luisterkind

Luisterkind trainer

CAT

GAT

De kleine lettertjes
Privacy Policy
Cookie Policy